Un personatge. Una conversa. Un espai. Un context.
Una estona compartida i recordada en fragments.

Cada setmana ens aproparem a les maneres de viure d’un personatge conegut. Ho farem dialogant pausadament, mentre transitem pels carrers del seu municipi o prenem un cafè en la taula d’un bar habitual. Parlem de la vida, de les vides, de la i de la professional. Escoltem confidències, YouTube Preview Image reflexions més que no pas respostes. Ens deixem portar. I després de l’estona compartida, un comiat, un adéu i una entrevista fragmentada que ens explicarà Maneres de viure.

Avui diumenge el primer lliurament de la conversa compartida a Sant Andreu de Llavaneras amb el cantant Moncho.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *