Només algú que estima pot parlar d’aquesta manera d’un altre. Una mare que parla del seu fill amb tendresa però sobretot amb coneixement de causa perquè les mares són les que coneixen millor els fills fins i tot més que ells mateixos. Al MANERES DE VIURE volem trobar espais de sensibilitat i ens ha semblat que parlar amb mares de persones que han excel.lit en diversos àmbits és una bona manera de fer-ho…

Sobretot perquè les mares pateixen, s’emocionen al costat del fills… veient-los créixer, escollinnt camins, orientant-los …

Mares d’esportistes, artistes, científics, gastrònoms, polítics … gent que ens sembla que han fet carreres molt interessants que sovint apareixen als mitjans de comunicació per explicar el què fan i per què ho fan … i a tot això nosaltres hi afegim un plus: la mirada que ens aporten les mares d’aquests personatges.

Avui amb la Montserrat Vilaplana, la mare del Mag Lari
images-2

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *