Cada diumenge la professora de filosofia Carmen Gallego ens proposarà una escena coneguda d’una pel.lícula i ens convidarà a descobrir allò que s’hi amaga i a analitzar un dels temes que planteja la cinta. Els oients hi podreu participar dient-hi la vostra a través del telèfon, el 93 508 0808 el correu electrònic, maneresdeviure@comradio.com i el facebook, facebook.com/maneresdeviure.

Avui iniciem la secció amb la pel.lícula “Los puentes de Madison” estrenada l’any 1995 dirigida per Clint Eastwood i protagonitzada pel mateix Eastwood i per Meryl Streep. L’actriu va estar nominada a l’óscar a la millor actriu d’aquell any i la pel.lícula va tenir tres nomínacions: dues als Globus d’Or a la millor pel.lícula dramàtica i a la millor actriu dramàtica i també una nominació als premis Cèsar a la millor pel.lícula estrangera.

L’escena escollida d’aquesta pel.lícula que analitzarà la Carme Gallego és aquella en què el personatge que interpreta Meryl Streep decideix que no abandona la seva família per marxar a viure amb el fotògraf a qui dóna vida Clint Eastwood. El dilema que se li planteja a la protagonista entre l’amor familiar i l’amor passional serà el que posem avui sobre la taula.
images-1

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *