Visitem el districte de Sant Andreu per saber què tenen entre mans els Clip Teatres. Són un grup de teatre amateur que ja fa 16 anys que dedica el temps lliure a la seva gran passió: el teatre. Aquests dies preparen una nova funció, “Bodas de Sangre”, que s’estrenarà les properes setmanes. És un procés feixuc, perquè ells assumeixen tots els aspectes de l’obra, des de l’adaptació del text a la posada en escena, passant per la producció, els aspectes tècnics, el maquillatge o el vestuari. Hem parlat amb el seu president, Pere Massana, per conèixer millor la seva passió.

Neix un nou espai cultural, la Sala Fènix

La Tarda Barcelona - 15/03/2013

Acaba d’inaugurar-se un nou espai cultural al barri del Raval. Es tracta de la Sala Fènix, un espai on s’hi faran tota mena d’exposicions artístiques, representacions teatrals i arts escèniques. També hi ha espai per a les activitats familiars, cursos i tallers. La programació és de teatre, cabaret, commedia dell’arte, fotografia, pintura. També estan oberts als projectes que necessitin difusió. El gestiona un col·lectiu d’artistes, dramaturgs i fotògrafs que volen aportar alguna cosa més al panorama cultural del barri.

Els dijous sense IVA, al TNC

La Tarda Barcelona - 1/03/2013

Fins a final de temporada, el Teatre Nacional de Catalunya fa cada dijous un descompte del 21% en el preu de l’entrada. Són els dijous sense IVA, que se sumen als descomptes habituals per edat o per entrada de grup. S’apliquen a totes les funcions nocturnes. Aquesta iniciativa té per objectiu apropar la gent al teatre i facilitar l’accés a la cultura de la ciutadania.

La Cubana s’acomiada de Barcelona

La Tarda Barcelona - 15/02/2013

La_Cubana_-_Campanades_de_bodaLa companyia La Cubana s’acomiada de Barcelona amb el seu espectacle “Campanades de Boda” i ho fa per la porta gran. Aquest dijous han regalat mil entrades dobles a totes les dones que han aparegut per la porta del teatre Tívoli amb un vestit de núvia a la mà o posat. I fins el 3 de març prometen sorpreses cada dimecres a preus reduïts per donar les gràcies a la ciutat per la bona acollida. A partir del 3 de març comencen una gira per tot Espanya.

latardabcn

    Etiquetes