Nou Centre Cívic Can Verdaguer

La Tarda Barcelona - 22/03/2013

verdaguerEl districte de Nou Barris ha reobert la masia de Can Verdaguer (1351), al barri de Porta, com a nou Centre Cívic. Ho ha fet 7 anys més tard que l’Ajuntament adquirís aquest espai per a la ciutat i havent fet una inversió de 2,5 milions d’euros que han servit per restaurar l’edifici i el seu entorn.

 

 

9BarrisAcull ha celebrat aquest diumenge la desena edició del Festival de Sopes del Món Mundial. Es tracta d’un festival molt popular, en el qual s’implica bona part del barri i que barreja la sopa amb la convivència. Un total de 74 sopes han participat en aquesta edició, que també inclou batucades, circ i tota mena d’actuacions. Nosaltres hi hem tret el cap per saber com van els preparatius, quines sopes s’incorporen el menú i com ha acabat la polèmica amb el Districte, que s’ha negat a pagar el volador d’aquesta edició.

La plataforma Nou Barris Cabrejada Diu Prou està més indignada que mai i denuncia censura per part del Districte, que ha posat pegues a imprimir el cartell de tres festivals que se celebren aquests dies. Es tracta del festival “Sólo para cortos”, del carnaval del districte i del Festival de Sopes del Món Mundial. El Districte argumenta que en els dos primers casos no es compleixen els criteris que marca el departament de Comunicació i que en el tercer no s’ha demanat permís per inserir un logo. Els veïns en canvi, creuen que és una represàlia per la constitució de la plataforma Nou Barris Cabrejada Diu Prou.

Entrem al súper dels pobres

La Tarda Barcelona - 27/02/2013

Visitem al barri de Porta, al districte de Nou Barris, un supermercat molt especial. Serveix als veïns més necessitats, que hi poden anar a comprar sense diners. I és que els productes s’intercanvien per punts. Ocupa l’espai que, temps enrere, havia ocupat un supermercat convencional. Des del juny passat ven els seus productes a les persones més necessitades del barri. I els diners aquí no valen, sinó que els aliments es canvien amb un sistema de punts. Els treballadors d’aquest establiment són voluntaris.

Nou pati escolar obert al districte de Nou Barris

La Tarda Barcelona - 11/02/2013

L’Escola Àgora del barri de la Guineueta, a Nou Barris, ha inaugurat oficialment el seu   pati obert al barri. I ho ha fet coincidint amb la Festa de Carnaval, amb una desfilada, espectacle d’animació infantil, taller de maquillatge i xocolatada. El nou pati escolar obert està a disposició del barri tots els diumenges d’onze del matí a dues de la tarda. És el dotzè pati que s’obre al districte de Nou Barris i l’ha inaugurat la regidora, Irma Rognoni.

latardabcn

    Etiquetes