Rutes Musicals a Barcelona

La Tarda Barcelona - 25/03/2013

Des del mes de novembre es fan a Barcelona rutes musicals, una manera de passejar per la ciutat a l’hora que es descobreix la influència de Wagner o el Baró de Maldà en el panorama musical. Les rutes passen per diversos racons significatius per als amants de Richard Wagner o del Baró de Maldà i expliquen la influència d’aquests personatges a Barcelona. Es fan els dissabtes al matí i s’alternen cada setmana. Ens ho explica la coordinadora de les rutes, Maria José Anglès. Teniu més informació a www.musicologics.com

Barcelona Bona nit, un nou festival a la ciutat

La Tarda Barcelona - 15/03/2013

El 20 de juliol es celebrarà un nou festival de música a la ciutat, anomenat Barcelona Bona Nit. Es farà al Poble Espanyol i és una proposta cultural diferent perquè no busca grans masses, sinó que aposta per un ambient reduït, una oferta gastronòmica de qualitat i un cartell encapçalat per due bandes de Noruega, que és el país convidat. Els caps de cartell són Kings of Convenience. Ens explica tots els detalls el director del Festival, Jorge Gosálbez.

La Troba Kung-Fu, de gira per Barcelona

La Tarda Barcelona - 8/03/2013

La Troba Kung-Fú presenta nou disc i ho fa amb una gira a Barcelona que han anomenat la Gira pels Pobles de Barcelona. Fins a final de març els porta per espais històrics o populars de la ciutat. Estan tenint molt d’èxit i omplen tots els espais pels quals ja han passat amb les noves cançons. Això sí, el disc encara no té nom ni està clar quan sortirà al mercat. Ens ho han explicat durant la prova de so d’un dels seus concerts i, a més, ens han tocat en directe.

latardabcn

    Etiquetes