La BCNegre, amb Andreu Martín

La Tarda Barcelona - 12/03/2013

Com cada dilluns l’Andreu Martín ens porta les històries de la Barcelona Negra. Aquesta setmana ve acompanyat de la periodista i escriptora Cristina Fallarás, que acaba de publicar “Últimos días en el puesto del Este”. És una novel·la que gira a l’entorn del setge que pateix una família, tancada a casa seva. Una metàfora del setge bancari que viuen avui en dia moltes famílies.

La Barcelona nocturna de Josep Maria Sarri

La Tarda Barcelona - 11/03/2013

Amb en Josep Mari Sarri cada setmana descobrim propostes per sortir de nit. I aquesta setmana ens fa una proposta per als més romàntics. Una sessió on les balades són les protagonistes.

La BCNegra amb Andreu Martín

La Tarda Barcelona - 6/03/2013

Com cada dilluns, l’Andreu Martín ens porta les millores històries de la Barcelona negra. Aquesta setmana fa una repassada a les bandes llatines que hi ha a Barcelona. Ens explica el seu origen i com operen.

Secció BCNegre amb Andreu Martín

La Tarda Barcelona - 27/02/2013

Com cada dilluns, l’Andreu Martín ens porta les millores històries de la Barcelona negra. Aquesta setmana fa una repassada als darrers crims comesos a la ciutat que li han cridat l’atenció.

Secció La BCNegre amb Andreu Martín

La Tarda Barcelona - 20/02/2013

Com cada dilluns, l’Andreu Martín recorre els baixos fons i ens porta les millores històries de la Barcelona negra. Aquesta setmana ens parla dels mètodes d’espionatge que s’utilitzen a la vida real i que estan tant d’actualitat. També fa una repassada als darrers crims comesos a la ciutat que li han cridat l’atenció.

Secció Oci Gratis amb Josep Maria Serra

La Tarda Barcelona - 13/02/2013

Com cada dimarts en Josep Maria Serra ens acosta tota l’oferta d’oci gratis que hi ha aquesta setmana a Barcelona. Aquesta setmana les festes de Santa Eulàlia són protagonistes.

Secció La BCNegre amb Andreu Martín

La Tarda Barcelona - 12/02/2013

Com cada dilluns, l’Andreu Martín recorre els baixos fons i ens porta les millores històries de la Barcelona negra. Avui, amb un llistat d’autors i novel·les que han destacat durant la BCNegra, la trobada de novel·la negra de Barcelona. Són les recomanacions de l’Andreu Martín.

 

Propostes d’oci gratis amb Josep Maria Serra

La Tarda Barcelona - 6/02/2013

Cada dimarts el periodista Josep Maria Serra ens explica tot el què podem fer a Barcelona sense haver de passar per caixa. Cada setmana recull tota l’oferta d’oci gratis que hi ha a la ciutat.

Teniu tots els detalls i fins i tot més propostes al blog del Josep Maria Serra.

http://totgratuit.blogspot.com

Benvinguts al bloc de La Tarda de Barcelona

La Tarda Barcelona - 4/02/2013

la_tarda

La Tarda de Barcelona és un programa que es fa als carrers de la ciutat. Trepitgem Barcelona, els seus districtes, els seus barris… Comprovem de primera mà quin és el pols de la ciutat, què hi diu la gent que hi viu i que s’hi mou, què és el que està passant en cada moment.

Busquem la lletra petita de la vida quotidiana barcelonina i us l’expliquem cada dia, tarda a tarda.

latardabcn

    Etiquetes