La plataforma Nou Barris Cabrejada Diu Prou està més indignada que mai i denuncia censura per part del Districte, que ha posat pegues a imprimir el cartell de tres festivals que se celebren aquests dies. Es tracta del festival “Sólo para cortos”, del carnaval del districte i del Festival de Sopes del Món Mundial. El Districte argumenta que en els dos primers casos no es compleixen els criteris que marca el departament de Comunicació i que en el tercer no s’ha demanat permís per inserir un logo. Els veïns en canvi, creuen que és una represàlia per la constitució de la plataforma Nou Barris Cabrejada Diu Prou.

Sant Genís dels Agudells celebra el Carnaval

La Tarda Barcelona - 11/02/2013

La Casa Groga, a Sant Genís dels Agudells

El barri de Sant Genís dels Agudells, a Horta-Guinardó, ha celebrat el Carnaval amb una xocolatada a la Casa Groga. Ha estat el tret de sortida a un seguit de celebracions que van començar la setmana passada amb diversos tallers per confeccionar màscares i disfresses i que va culminar divendres amb un gran sopar de germanor. Hi van assistir 150 persones.

Arrenca el Carnaval de Barcelona

La Tarda Barcelona - 8/02/2013

El Rei Carnestoltes arriba a Barcelona per començar el Carnaval. I ho fa molt ben acompanyat. amb els set ambaixadors que representen els set antics pobles del pla de la ciutat. Són Barcelona, Sarrià, Sant Gervasi de Cassoles, Gràcia, Horta, Sant Andreu i Sant Martí de Provençals. Tots ells arrenquen el primer ball de màscares davant del Mercat de Santa Caterina.

Per Dijous Gras, Botifarra d’ou

La Tarda Barcelona - 8/02/2013

Botifarres d’ou per Dijous Gras

 

El Dijous Gras comença oficialment el Carnaval i toca menjar botifarra. I és que la tradició diu que el dijous gras és dia de prendre botifarra d’ou, tot i que també serveixen d’altres com la blanca o la negra. Les cansaladeries de Barcelona venen fins a 250 mil quilos de botifarra d’ou per Carnaval, més de quatre vegades més que en una setmana normal. I és que per Carnaval la botifarra d’ou es pren per esmorzar, dinar o berenar, en totes les seves varietats.

latardabcn

    Etiquetes