La BCNegre amb Andreu Martín

La Tarda Barcelona - 26/03/2013

Com cada dilluns, l’Andreu Martín ens porta les històries de la Barcelona negra, dels baixos fons… aquelles històries de sucessos de que vegades passen desapercebudes, i de les quals ells té tots els detalls. Aquesta setmana l’Andreu ha fet una repassada a la premsa i ens porta alguns casos que li han cridat l’atenció, que han estat actualitat les darreres setmanes i que al darrere amaguen històries curioses o interessants.

La BCNegre amb Andreu Martín

La Tarda Barcelona - 19/03/2013

Com cada dilluns, l’Andreu Martín ens porta les millors històries de la Barcelona Negra. Aquesta setmana fa una repassada als restaurants de Barcelona que han marcat la novel·la negra de la ciutat.

La BCNegre, amb Andreu Martín

La Tarda Barcelona - 12/03/2013

Com cada dilluns l’Andreu Martín ens porta les històries de la Barcelona Negra. Aquesta setmana ve acompanyat de la periodista i escriptora Cristina Fallarás, que acaba de publicar “Últimos días en el puesto del Este”. És una novel·la que gira a l’entorn del setge que pateix una família, tancada a casa seva. Una metàfora del setge bancari que viuen avui en dia moltes famílies.

La BCNegra amb Andreu Martín

La Tarda Barcelona - 6/03/2013

Com cada dilluns, l’Andreu Martín ens porta les millores històries de la Barcelona negra. Aquesta setmana fa una repassada a les bandes llatines que hi ha a Barcelona. Ens explica el seu origen i com operen.

Secció BCNegre amb Andreu Martín

La Tarda Barcelona - 27/02/2013

Com cada dilluns, l’Andreu Martín ens porta les millores històries de la Barcelona negra. Aquesta setmana fa una repassada als darrers crims comesos a la ciutat que li han cridat l’atenció.

Secció La BCNegre amb Andreu Martín

La Tarda Barcelona - 20/02/2013

Com cada dilluns, l’Andreu Martín recorre els baixos fons i ens porta les millores històries de la Barcelona negra. Aquesta setmana ens parla dels mètodes d’espionatge que s’utilitzen a la vida real i que estan tant d’actualitat. També fa una repassada als darrers crims comesos a la ciutat que li han cridat l’atenció.

latardabcn

    Etiquetes