La paralització de les obres de la línia 9 del Metro té conseqüències ben visibles a Barcelona. En alguns barris ja s’han retirat les grues i s’han remodelat carrers i places de manera provisional. És el cas de les futures estacions del Putxet o Maragall. En altres punts, en canvi, són ben visibles grues gegantines que tallen el trànsit de vianants, perjudiquen molts negocis i fan més difícil la vida als barris. Hem passejat per tres dels punts més afectats a la ciutat. Són les places de Lesseps, a la Vila de Gràcia, Sanllehy, a la Salut i el carrer de Mandri, a Sant Gervasi-La Bonanova. Veïns i comerciants han expressat les seves queixes i demandes, així com el seu difícil dia a dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

latardabcn

    Etiquetes