50 anys del Museu Picasso

La Tarda Barcelona - 11/03/2013

220px-Museu_Picasso_Barcelona

Amb motiu del 50è aniversari del Museu Picasso, ha presentat, per l’ocasió, tres exposicions que s’aniran succeint en el temps. La primera, “El Museu Picasso, 50 anys a Barcelona. Els orígens” té la voluntat de documentar tres àmbits relatius al museu: la seva gestació, el procés de construcció i el vincle entre Picasso i Barcelona. Per dotar el museu de més recursos, capacitat de decisió i projecció, aquest setmana s’ha signat la constitució de la Fundació Museu Picasso, que estarà formada per representants del món de les galeries, acadèmic i empresarial, així com membres de l’Ajuntament i familiars de l’artista. En parlem amb Bernardo Laniado-Romero, Director del Museu Picasso.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

latardabcn

    Etiquetes