Vides privades: Pepita Pardell

La Tarda Barcelona - 7/03/2013

Barcelona acull moltes persones anònimes que han marcat un abans i un després en el seu camp professional. Gent que té alguna cosa que la fa única i que volem descobrir a la nostra secció Vides privades. És el cas de la Pepita Pardell, una de les primeres dones que es va dedicar al dibuix animat a tot Espanya. Ha treballat en llargmetratges, sèries televisives i publicitat des dels anys 40 i fins als 90, quan es va jubilar. Ara, als 85 anys, ens ha explicat els seus records des del barri de Gràcia on viu. Gràcies a ella hem conegut tota una generació de pioners del dibuix animat a Espanya i Europa.

1 comentari Vides privades: Pepita Pardell”

  1. Josep Manel Quintas says:

    Vaig estar treballant amb la Pepita en els anys 60, en els estudis de publivision de barcelona. Posteriorment, vaig estar treballant a Disney de Califòrnia, i en els 80-90 vaig estar treballant amb la Pepita i amb Jordi Amorós al film Els almogavars. Tinc un grat record de la Pepita i de tot l’equip de animació de Publivision.

    Josep Manel Quintas – quintas@usa.com

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

latardabcn

    Etiquetes