La plataforma Nou Barris Cabrejada Diu Prou està més indignada que mai i denuncia censura per part del Districte, que ha posat pegues a imprimir el cartell de tres festivals que se celebren aquests dies. Es tracta del festival “Sólo para cortos”, del carnaval del districte i del Festival de Sopes del Món Mundial. El Districte argumenta que en els dos primers casos no es compleixen els criteris que marca el departament de Comunicació i que en el tercer no s’ha demanat permís per inserir un logo. Els veïns en canvi, creuen que és una represàlia per la constitució de la plataforma Nou Barris Cabrejada Diu Prou.

1 comentari Polèmica a Nou Barris per tres cartells d’entitats del districte”

  1. Crec que en algunes ocasions es posa de manifest un excés de zel en determinats aspectes intranscendents, podem anomenar represàlies “potser” no ho sabem amb certesa, si això és així hem de plantejar-nos que altres coses ens poden afectar per altres motius.
    Delirant.
    Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

latardabcn

    Etiquetes