dressappEl convidat d’avui de l’Adam Martin ha escollit el recinte firal de Gran Via com a racó de la ciutat aquesta setmana. I no és per menys. el responsable de l’empresa Slashmobility, Emilio Avilés,  estarà concentrat tots aquests dies al congrès.
Aquesta empresa s’ha especialitzat en aplicacions per a telèfons intel.ligents. Han fet una app tan exitosa que s’ha convertit en una empresa independent: Dress App. El seu estand doncs, s’ha convertit en el centre neuràlgic de la vida diària del convidat de l’Adam.

1 comentari El Mobile World Congress, convertit en Raco de Barcelona”

  1. […] pasado lunes 25 de Febrero tuve el placer de ser entrevistado por el periodista Adam Martin en el programa de Radio La tarda de Barcelona de La Xarxa Radio que dirige Vanessa Raja. La entrevista estuvo relacionada con motivo […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

latardabcn

    Etiquetes