S’inaugura el Mobile World Centre a Barcelona

La Tarda Barcelona - 15/02/2013

Ja està obert al públic el nou  Mobile World Centre, al Portal de l’Àngel. És el primer espai d’exposició interactiu del món que permet els visitants conèixer i experimentar les darreres novetats en tecnologia mòbil. Són tres plantes i 1800 metres quadrats dedicats a exposicions, conferències i una zona interactiva amb ordinadors, mòbils, tablets i tecnologia de tota mena on es poden veure històries i pel·lícules que s’han creat per als mòbils, així com projectes que s’ha impulsat a Barcelona en relació a la mobilitat. L’espai s’inaugura amb una exposició que explica la història de la telefonia mòbil des del 1973.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

latardabcn

    Etiquetes