L’escola Sadako crea una xarxa antirumors

La Tarda Barcelona - 15/02/2013

Els alumnes de quart d’ESO de l’escola Sadako, al barri de Vallcarca i els Penitents,  impulsen una iniciativa per lluitar contra els rumors i les tafaneries sobre els joves que s’estenen per Internet.  Aquesta iniciativa és ben visible a l’escola i a la xarxa. Els alumnes han creat un mural on pengen les seves reflexions en contra de pàgines com Informer o aplicacións com Gossip, on es difonen rumors sense fonament. Unes reflexions que també es poden trobar a Twitter amb el hashtag #stop_informer.

1 comentari L’escola Sadako crea una xarxa antirumors”

  1. […] BCN”. Us deixem com recullen la notícía i el fragment d’audio del programa. Cliqueu aquí per […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

latardabcn

    Etiquetes