Eduard Antequera, president d’Ensalut al campus del Raval

L’Associació Ensalut de la Universitat de Barcelona ha denunciat que al campus d’Humanitats, al barri del Raval, es produeixen casos de lipoatròfia semicircular des de ja fa sis anys. Denuncien que una quantitat significativa de treballadors i alumnes es veuen afectats pels símptomes. Segons l’associació Ensalut, la primera denúncia per aquests casos de lipoatròfia semicircular data del 2006 i des de llavors ha augmentat el nombre de casos. Es localitzen a la facultat de Filosofia, Geografia i Història del Campus. La lipoatròfia semicircular és una alteració del greix que hi ha sota la pell i es caracteritza per petits forats o marques que apareixen a les zones afectades.

1 comentari Denuncien casos de lipoatròfia semicircular a la UB”

  1. Miquel says:

    Fa ja bastants anys que a països com Suècia, Noruega Alemanya, França… han tret el WI-FI de moltes instal.lacions públiques i han reduït l´emisió de microones i contaminació electromagnètica. La comissió europea ja ha emés vàries resolucions recomanant als estats que eliminin els WI_Fi i demés aparells que contaminen.La última, la resolució 1815 de Maig de 2001.Però en aquest país nostre ple de corrupteles, el que compta són els diners i no la salut de la població.Mentre la població no es queixi i no surti al carrer, demanant que s´apliquin les resolucions europees, seguirem patint. És trist, però en definitiva tenim el que ens mereixem, o millor dit, no tenim el que no lluitem, en aquest cas la nostra salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

latardabcn

    Etiquetes