Eva Gonzalez en una sessió de contes

Eva Gonzalez en una sessió de contes

Els contes són una part indispensable del patrimoni immaterial de la nostra infantesa, contes tradicionals, contes nous, contes reinventats... però tots ells amb una cosa en comú: que a través de les històries els nens i nenes són capaços de fer volar la imaginació, i viure en primera persona les aventures que plasmen aquests contes. El concurs de contes il·lustrats Joan Llaverias guardona el millor conte infantil que tracti, a través d'il·lustracions, alguna història relacionada amb el municipi o l’entorn de Lloret. N'hem parlat amb un dels seus organitzadors, l'Ignasi Riera; la guanyadora de l'any Passat, Roser Matas, autora del conte 'Els pops de Lloret de Mar'; i hem après a explicar contes amb l'actriu Eva Gonzàlez.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes