Francesca Clusellas als estudis de Ràdio Castellar

Francesca Clusellas als estudis de Ràdio Castellar

Castellarenca, dentista de professió, mare de sis fills, apassionada del tennis taula i propietària d'una de les finques més emblemàtiques de Castellar del Vallès. Aquests són alguns dels trets que defineixen la Francesca Clusellas, la vilatana il·lustre d'aquesta setmana. Tot i haver passat gran part de la seva joventut a l'Argentina, en tornar a Castellar la Francesca va trobar tot allò que l'arrelava al seu passat i que va fer que tornés a enamorar-se del municipi. En aquest context, des de fa uns anys, és la propietària de la finca 'El Ranxo', lloc d'estiueig dels Tolrà que ella ha restaurat i tornat al seu antic esplendor.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes