El cineclub va néixer en plena dictadura franquista

El cineclub va néixer en plena dictadura franquista

Terrassa és una ciutat cada vegada més coneguda gràcies al món del cinema: aquest any l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, l’ESCAC, celebra el seu 20è aniversari amb més de 300 premis sota el braç, per exemple. Però aquesta no és l’única efemèride cinèfila que celebra la cituat enguany, i és que el 7è art ja fa anys que batega a la ciutat vallesana. Aquest 2014 se celebra el 40è aniversari del Cineclub d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals que, des dels anys 60 ha realitzat cine-fòrums, maratons cinematrogràfiques, conferències i, fins i tot, ha produït pel·lícules! N'hem parlat al 'Versió Local' amb dos dels seus membres més veterans: el director de cinema Antoni Verdaguer, i el Cesc Morera.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes