La història de Vilafant i la del Serafí han crescut de manera paral·lela

La història de Vilafant i la del Serafí han crescut de manera paral·lela

Hi ha qui diu que la vida passa entre anades i vingudes, en l’espai que separa un moment d’un altre. El nostre 'vilatà il·lustre' d’aquesta setmana és un testimoni d’aquesta realitat: ell és en Serafí Pérez, un vilafantenc nascut a Almeria, que, fins fa pocs mesos, era el cap dels vigilants municipals de Vilafant. Després de gairebé 30 anys al consistori en Serafí Pérez s’acaba de jubilar però segueix més actiu que mai. De fet, en Serafí ha demostrat que ell i Vilafant són dues històries paral·leles i és que, després de tants anys, coneix a gairebé tot el poble, les seves històries, gent i particularitats. Tot un exemple de vilatà il·lustre enamorat del seu municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes