Fernando Chavarria i Judith Hurtado són els creadors del joc de taula

Fernando Chavarria i Judith Hurtado són els creadors del joc de taula

Fernando Chavarria i Judith Hurtado són una parella de Roquetes que, aprofitant una baixa maternal, l'any 2012 van dissenyar un joc de taula inspirat en la novel·la 'Diez Negritos' d'Agatha Christie. Ell és professor de Física a l'IES Roquetes i ella auxiliar d'infermeria i confessen que "van aprofitar les estones mentre la seva filla dormia per crear aquest joc de taula cooperatiu" que té per objectiu descobrir qui és l'assassí entre els deu personatges que apareixen al joc que són els mateixos de la novel·la: el majordom, la cuinera i els vuit convidats. El joc, que l'any passat va guanyar el Premi Internacional de Creació de Jocs Ciutat de Granollers, un dels més importants del sector a nivell nacional i internacional, ha convertit la Judith en la primera dona de l'estat espanyol en tenir un joc publicat. Esteu preparats per resoldre el misteri? Comença la partida!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes