L'Animac arriba enguany a la seva 18a edició

L'Animac arriba enguany a la seva 18a edició

Quan queda una mica menys d’una setmana perquè es doni el tret de a l'ANIMAC i Lleida es converteixi en la capital de l’animació per uns dies, al 'Versió Local' hem pogut parlar amb els seus organitzadors per conèixer tots els detalls de la 18a edició del festival més 'animat de Catalunya'. Moltes personalitats d’aquest gènere visitaran la capital del Segrià en una edició que acollirà la proejcció de 235 treballs entre llargmetrartges, curts, peces televisives i d’ Internet creats per animadors de 23 països. La mostra ocuparà els 3 escenaris de cada any: la Llotja, el Caixaforum i el Cafè del Teatre de l’Escorxador. PROMO MAIN TITLES ANIMAC 14 from Animac on Vimeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes