En Pau, en Guillem i en Klaus als estudis de La Xarxa Barcelona

En Pau, en Guillem i en Klaus als estudis de La Xarxa Barcelona

Si algú pensa que no és pot fer denúncia social amb aires festius, s'equivoca. O bé potser és que no ha escoltat el nou treball dels Buhos: 'Natura Salvatge'. Després de dos anys i mig de silenci discogràfic els nois de Calafell tornen a la càrrega amb el que afirmen que és el "disc més ambiciós de la seva carrera", un treball on Buhos manté la seva essència 'gamberra' i festiva, però amb unes lletres molt més combatives que demostren el seu posicionament davant del món i de la situació actual. A 'Natura Salvatge' aquestes aus musicals s'han acompanyat d'amics i companys de professió com Els Catarres, Strombers, Ska-P, Albert Pla, Txarango i Germà Negre. Aquest dimarts, sense tanta companyia, part de la formació ha passat per l'Acústics per presentar aquest nou treball que tot just arrenca el vol.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes