Julià Vallès i Jordi Bagué als estudis de Ràdio Vic

Julià Vallès i Jordi Bagué als estudis de Ràdio Vic

A la secció 'KM0' d'aquesta setmana ens centrem en una de les grans begudes de la humanitat, possiblement la més consumida de la història. Es tracta de la cervesa. I si parlem de cervesa de proximitat hem de parlar de la Cervesa del Montseny, la cervesa artesana líder a Catalunya. Va néixer l’any 2007 a la comarca d’Osona, i el 2013 ha aconseguit les millors xifres de la seva història. Parlem de 190.000 litres produïts i un augment de vendes superior al 40%. Per aquest 2014, la cervesera osonenca té l’objectiu de consolidar-se com a una de les microcerveseries de referència del país. En parlem amb dos dels impulsors, Julià Vallès i Jordi Bagué.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes