Sebastià Soley als estudis de Ràdio Castellar

Sebastià Soley als estudis de Ràdio Castellar

El vilatà il·lustre d'aquesta setmana ha estat el pianista castellarenc Sebastià Soley, una persona feta a sí mateixa al qual la música va canviar, literalment, la seva vida. Soley acaba de publicar el seu primer àlbum: “La poma i el piano de cua”, un treball de nou cançons totalment autoeditat que parla, una dècada després, d’un jove de 22 anys que volia conèixer món; de la casualitat i dels plans que canvien a última hora. Fins els 21 anys Soley no havia tocat mai el piano, però un viatge a Escòcia que va acabar a Londres, li va canviar la vida, fent que aquell jove esdevingués un pianista d'èxit que ha tocat, fins i tot, al casament de la Infanta Cristina i Iñaki Urdangarín.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes