Eloi El Bon Noi als estudis de La Xarxa Barcelona

Eloi El Bon Noi als estudis de La Xarxa Barcelona

Eloi El Bon Noi té la capacitat d’observar la condició humana des d’una vessant crua, però no per això menys real. És un artista que aposta pel pop sòrdid i que posa èmfasi en l'animal que tots habitem, a través d'unes composicions conceptuals que transiten, musicalment parlant, per camins que molts creadors no s'atreveixen ni a trepitjar. Amb una veu pròpia, discordant, provocadora, sincera i, a voltes, volgudament incòmode, Eloi El Bon Noi presenta el seu primer treball: 'Adolescència: No superada'. Si al doctor Sigmund Freud li agradés el pop, sens dubte seria fan d'Eloi el Bon Noi.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes