Els alumnes de l’escola de Solivella han treballat durant el curs “la notícia”.

Els alumnes de l’escola de Solivella han treballat durant el curs “la notícia”.

L’escola de Solivella, de la Conca de Barberà, ha apostat aquest curs per apropar la feina periodística a les aules. Durant aquests mesos, els alumnes de l'escola han treballat el concepte de 'notícia' i han rebut la visita de periodistes, que els han explicat com es fa la feina de buscar informació, endreçar-la, decidir què és i què no és notícia. La Mercè Coromines i la Tere Torres, mestres de l’escola Sagrat Cor de Solivella, que forma part de la ZER, la Zona Escolar Rural Conca de Barberà, han explicat el perquè d'aquest projecte que ha comptat, a més, amb la visita del l'equip de l'Info-K de Televisió de Catalunya. Pareu atenció que arriba una nova generació de periodistes!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes