Per la Gemma la vocació d'educar és més important que l'amor per la música a l'hora de ser mestre de música

Per la Gemma la vocació d'educar és més important que l'amor per la música a l'hora de ser mestre de música

Aquesta setmana l’Oficis i Beneficis ens ha permès conèixer una feina que és quasi tan antiga com la història de la humanitat: l'ensenyament. Concretament ens hem endinsant en el món de l’ensenyament d’una de les matèries més creatives de l’escola i les activitats extracurriculars: la música. De la mà del nostre company Josep Bayo, de Ràdio Arenys, hem conegut la Gemma Ruiz, professora de música al conservatori, a una escola primària i directora de corals, que ens ha desvetllat, tots els detalls de la seva feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes