La plaça de Vic és un dels indrets emblemàtics de la novel·la

La plaça de Vic és un dels indrets emblemàtics de la novel·la

'Laura a la ciutat dels sants' és una de les novel·les emblemàtiques de la literatura catalana. Escrita al 1931 per Miquel Llor, l'obra relata el procés d’adaptació d’una barcelonina a una nova realitat i una nova societat, poc després d’haver contret matrimoni amb un hereu de la Plana de Vic. La novel·la és precisament l'eix central sobre el que gira el 4t volum d''Itineraris per Vic', una col·lecció de llibres que proposen itineraris per la ciutat a través de l’obra i vida d’escriptors emblemàtics de la literatura catalana que guarden alguna relació amb la ciutat. La Carme Rubio, una de les autores d'aquest volum, i la Mercè Rodríguez, guai de la ciutat, desvetllen al 'Lectures Compartides' tots els secrets d'aquesta ruta literària.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes