Lluís Solà i  Sala als estudis de Ràdio Vic

Lluís Solà i Sala als estudis de Ràdio Vic

Durant més de 50 anys en Lluís Solà i Sala s’ha dedicat a l’ensenyament, la poesia i la cultura, i ha participat activament al món de la política catalana amb l’objectiu d’aconseguir la llibertat que Catalunya es mereix tenir. Fundador de la companyia de teatre La Gàbia, en Lluís és també fundador del centre d'Osona de l'Institut del Teatre i director del centre dramàtic d'Osona, i va ser regidor de Cultura al primer ajuntament democràtic a Vic. Després de tota una vida dedicada a aconseguir la llibertat de Catalunya, en Lluís afirma que, actualment, 'estem en un dels moments més importants del nostre país i que la lliberat, entesa com a fonament de les persones i dels pobles, està molt a la vora'. En aquest sentit, Solà ha explicat que 'Catalunya és un poble com qualsevol altre i que, per tant, necessita el que ells tenen: una constitució pròpia'.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes