L'equip de rugby Els Carboners de Terrassa fa 4 anys que està en actiu

L'equip de rugby Els Carboners de Terrassa fa 4 anys que està en actiu

El rugby és un esport de grup, de contacte. 2 equips amb 15 jugadors cadascun lluiten per la possessió de la pilota i per aconseguir plantar-la a terra a la zona de marca o d'assaig de l'equip rival amb una o dues mans i sense deixar-la anar. Un esport amb els mateixos orígens que el futbol que té el seus màxims exponents a Nova Zelanda, Anglaterra, França, Escòcia, Irlanda o Sud-Àfrica, però que aquí a casa nostra també compta amb una gran afició. A Terrassa, aquest esport es practica gràcies al Club de Rugby Carboners, un equip que va tenir el seu primer entrenament el 12 de gener de 2010 a la Guinardera, camp de rugby de Sant Cugat, i que després de 4 anys, està ben actiu. N'hem parlat amb la Tamara Muñoz, jugadora de l'equip, coordinadora de l'Escola de Rugby i membre de la junta; i amb l'Alfons Ubach, jugador i tercer capità de l'equip Sènior. Tot apunt? Comença el partit!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes