Núria Tapias, destí a Mart

latarda - 27/01/2014
Núria Picas està diposada a anar a viure a Mart

Núria Picas està diposada a anar a viure a Mart

L’empresa holandesa Mars One ha fet una recerca global per trobar els millors candidats per a la primera missió tripulada a Mart l’any 2023 . El vol durarà 210 dies, aniran els primers quatre astronautes i l'objectiu serà establir una colònia humana, un assentament habitable i sostenible a Mart de manera permanent, per tant, no podran tornar mai. Això que, ens pot semblar impossible, una bogeria, ho podrien viure dos catalans que han estat preseleccionats. Una d’aquestes persones és la calafellenca de 30 anys, Núria Tàpias.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes