En David Serra i Joan Barbé als estudis de La Xarxa Barcelona

En David Serra i Joan Barbé als estudis de La Xarxa Barcelona

No fa ni un any que ens visitaven a l’acústics una formació nascuda sota el Sol d’Eivissa al 2005 que buscava posar en valor la música feta en català a ses Illes a través d’unes composicions folk on es posa en valor els instruments tradicionals eivissencs i amb unes lletres inspirades en els textos de poetes autòctons: Projecte Mut. Si l’any passat ens sorprenien amb ‘Corda i Poal’, aquest dimarts ens han vingut a presentar ‘Col·lecció de Satèl·lits’ el seu tercer llarga durada, un disc que els ha obert definitivament les portes l'escena musical de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes