Els maquilladors professionals aconsegueixen realçar el millor de cada persona

Els maquilladors professionals aconsegueixen realçar el millor de cada persona

Diuen que un bon maquillatge fa miracles i, de fet, només cal veure la bona cara que tenen a la televisió, al cinema i a les revistes les estrelles mediàtiques… però quin és el secret per treure a relluir el millor de cada persona? Quines tècniques utilitzen els professionals del maquillatge? Avui, la nostra companya Helena Novellas de Mataró Ràdio, ens apropa les intimitats d’un ofici que que s’encarrega de fer brillar les estrelles amb la seva traça: el de maquillador professional de la mà de la maquilladora Esther Saragossa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes