El tractament de l'espai és un dels principals atractius d'aquest documental

El tractament de l'espai és un dels principals atractius d'aquest documental

La situació econòmica actual ens porta a veure constantment gent sense casa i cases sense gent. Un total de 3,6 milions d'habitatges romanen buits a Espanya, una realitat que posa de manifest el documental ‘Casas para todos’, del realitzador alemany Gereon Wetzel, que és la protagonista d’aquest gener del cicle ‘El documental del mes’. El documental intenta donar respostes a totes les qüestions que sovint ens plantegem al voltant del que coneixem com a ‘bombolla immobiliària’. Wetzel proposa, doncs, un recorregut pel paisatge absurd de les urbanitzacions de ciudad de Valdeluz a Guadalajara i Seseña, prop de Madrid; els ressorts Polaris World de Múrcia i Marina d'Or "ciudad de vacaciones" de Castelló. Guardonada amb diversos premis internacionals de cinema arreu d’Europa, ‘Casas para todos’ es projectarà aquest mes de gener per sales de tot l’Estat espanyol, entre elles: Girona, Castellar del Vallès, Vilafranca del Penedès, Terrassa, Barcelona, Sant Cugat del Vallès, i moltes altres!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes