La pel·lícula 'La Herida' té 6 nominacions als Premis Goya

La pel·lícula 'La Herida' té 6 nominacions als Premis Goya

Enric Rufas va nèixer al Prat al 1966 és guionista de cinema, televisió i teatre. De fet va guanyar el seu primer premi amb l’obra 'L’univers perdut' que es va estrenar a Barcelona al 1998. En cinema va ser la pel·lícula 'Les hores del Dia' que van obtenir diversos premis entre ells el Premi Internacional de la Crítica, el Premi FIPRESCI del Festival de Cannes, al 2003, i dues nominacions als Goya del 2004. Però va ser amb la segona pel·lícula, 'La Soledad', que va obtenir tres Goya: millor pel·lícula, millor direcció i millor actor revelació. També va participar a la secció oficial del Festival de Cannes. I la darrera premiada és 'La Herida', al darrer Festival de Sant Sebastià va obtenir menció especial del jurat i la seva protagonista, Marian Alvarez, va aconseguir la concha de plata a la millor actriu. Enric Rufas és també professor de guió a la Universitat Nacional de Colombia, a la Carlos Tercero de Madrid i a l’ESCAC, entre d’altres centres. Ara està treballant en diversos guions i aquest dimecres ha estat el vilatà il·lustre de La Tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes