L'Scrabble o com aprendre un idioma jugant

L'Scrabble o com aprendre un idioma jugant

Un dels jocs de taula per excel·lència quan es tracta de jugar amb paraules és l’Scrabble. Qui més qui menys, tothom ha jugat a aquest trencaclosques de les lletres amb alguna de les múltiples versions que existeixen i hi ha qui, fins i tot, ha participat a alguna de les competicions que s’organitzen a nivell local, nacional i estatal. Aquest cap de setmana Sant Cugat del Vallès acollirà el primer Campionat d'Scrabble del Vallès. Un campionat adreçat a amants de la llengua de totes les edats. Però quin és el secret d'aquest joc per tenir tants adeptes? Quines són les claus per poder guanyar una competició? Ens ho han explicat l'Octavian Mocanu, president de la Federació Internacional d’Scrabble de Catalunya, i el Toni Bellatriu, coordinador de la Plataforma per a la llengua a la secció local de Canet de Mar i jugador d’Scrabble.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes