Laia Vehí als estudis de La Xarxa Barcelona

Laia Vehí als estudis de La Xarxa Barcelona

'This World' és la carta de presentació de la cantant vilafantenca Laia Vehí. Un EP de quatre temes propis a mig camí del pop i el reggae que sorprenen per la seva sinceritat i la calidesa de la veu que les interpreta. Un treball que ha gravat sota la producció de Campi Campón, productor i músic de Jorge Drexler, on parla sobre l’amor i la seva pròpia visió del món. Vehí ha presentat 'This World' aquest dimarts a l'Acústics en una entrevista on s'ha confessat una apassionada de la música en totes les seves formes. A més, la Laia ha interpretat en exclusiva el tema 'I was not ready', que va compondre fa poc més d'un mes.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes