Sala del Museu Mollfulleda d'Arenys

Sala del Museu Mollfulleda d'Arenys

Aquesta setamana, a la secció Patrimoni Local, anem cap al Maresme, concretament a Arenys de Mar, perquè podríem dir que el Museu d'Arenys de Mar reuneix en dos edificis dues col·leccions referents en els seus àmbits. D’una banda, el Museu de la Punta Frederic Marès i d’altra banda, el Museu de Mineralogia Joaquim Mollfulleda.

I aquest segon, el Museu Mollfulleda de Mineralogia, es va constituir gràcies a la donació que Joaquim Mollfulleda i Borrell va realitzar a la vila d'Arenys de Mar l'any 1988. En aquests anys el Museu ha anat augmentant la seva col·lecció i ara compta bàsicament amb dues col·leccions.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes