El Museu del Cinema de Girona és una de les visites obligades de la ciutat

El Museu del Cinema de Girona és una de les visites obligades de la ciutat

Ara fa deu anys el Museu del Cinema de Girona va arribar a un acord amb la col·leccionista Maite Mínguez per estrenar un espai a l’exposició permanent batejat com “La fàbrica dels somnis”; un espai on s’exposen vestits i altres objectes que han sortit en diferents pel·lícules o que han estat propietats de grans actors i actrius de Hollywood. Les botes de James Dean, el vestit de Rita Haywoorth a Gilda o la màscara de Batman són alguns dels objectes que es poden veure des de fa poques setmanes a la 'Fàbrica dels Somnis', que ha ampliat el seu mostrari.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes