phpThumb_generated_thumbnailjpgEl 14 de gener de 1714, fa 300 anys, el municipi d’Arbúcies va viure una de les poques victòries catalanes en la Guerra de Successió. En el que es coneix com 'el combat d’Arbúcies', el sometent armat de la vila, amb l’ajuda de les poblacions veïnes de Sant Hilari, Espinelves i Viladrau, va derrotar dos regiments de tropes borbòniques. Amb motiu d’aquesta efemèride el municipi d’Arbúcies vol commemorar els 3 segles d’aquest combat. Arbúcies reviurà l’entrada de les tropes borbòniques a la població i l’enfrontament amb els seus vilatans i ho farà a través d’una recreació històrica. El seguit d'actes han estat organitzats des del propi Ajuntament i l’associació El combat d'Arbúcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes