Una dotzena d'activitats constitueixen el programa del Tiana Negra 2014

Una dotzena d'activitats constitueixen el programa del Tiana Negra 2014

El darrer cap de setmana de gener els carrers de Tiana s'omplirant del bo i millor del gènere negre en català amb la segona edició del festival de novel·la negra catalana: el Tiana Negra. Una cita imprescindible pels amants del gènere que arriba com a pòrtic del BCNegra, que se celebrarà la setmana següent, i que vol consolidar-se com a cita anual indispensable dins del panorama literari català, alhora que pretén acostar-se a nous públics. Després de l’èxit de la primera edició, el Tiana Negra 2014 arriba amb moltes novetats, com la xerrada del metge forense Miquel Orós, un Cinefòrum sobre ‘La vampiressa del carrer ponent’, el lliurament del primer Premi de Novel·la Negra Memorial Agustí Vehí o, fins i tot, una sessió de contacontes amb les aventures d’en Felip Marlot de Joaquim Carbó. Aquest dijous n'hem conegut tots els detalls de la mà del seu director, Sebastià Bennassar; l'escriptor Salvador Balcells i Jordi Fernando, de l'Editorial Meteora.

1 comentari Tiana Negra es consolida com a cita imprescindible de la novel·la negra catalana en la seva 2a edició”

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes