La Selva diu NO a la MAT

latarda - 10/01/2014
Mural contra la MAT

Mural contra la MAT

La protesta excepcional que va protagonitzar un jove gironí contra la construcció de la línia de Molt Alta Tensió, la MAT ha tingut un gran ressò mediàtic. L’activista va estar encadenat dins un cotxe, a dos metres sota terra, al nucli de Fellines, al Gironès. Aquesta és una de les moltes reaccions que ha provocat la construcció de la línia de Molt Alta Tensió a les comarques gironines. I és que molts municipis de la província s’han mobilitzat en contra d’aquestes torres elèctriques. La Plataforma No a la MAT de la comarca de La Selva tampoc s’ha quedat de braços creuats, i partits polítics, entitats, comerciants i ciutadans s’han posat d’acord per poder tenir vot en aquest projecte. Els membres de la Plataforma No a la MAT han presentat una campanya contra la línia d’alta tensió a través d’una consulta popular a la comarca, que se celebrarà el proper diumenge 26 de gener als municipis de Santa Coloma de Farners, Riudarenes i Sils. No és una consulta vinculant però NO A LA MAT espera, amb aquesta acció, demostrar que els veïns rebutgen la nova línia que anirà des de Santa Coloma de Farners a Riudarenes, que equivaldria a 17 quilòmetres de línia amb 35 torres de 70 metres cadascuna.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes