Pels creadors de 'Serielizados'  les ficcions televisives són el 8è art

Pels creadors de 'Serielizados' les ficcions televisives són el 8è art

Cada cop trobem més exemples d'iniciatives que neixen en el marc del món universitari i que, posteriorment, s'independitzen. És el cas, per exemple, de la revista cultural en Línia 'La Inquietud', que han posat en marxa un grup de 14 estudiants de segon curs del grau de Comunicació Cultural de la Universitat de Girona; o del web 'Serielizados', una web especialitzada en el món de les sèries (o, com l'anomenen els seus creadors, el 'vuitè art') nascut com a projecte de final de carrera de la Facultat de Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull. Aquest dimecres hem parlat amb els creadors de les dues publicacions i ens han demostrat que les noves generacions arriben carregades de talent.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes