La nova normativa obliga a garantir un únic ús de l'oli

La nova normativa obliga a garantir un únic oli per envàs

El passat mes de novembre es feia públic el decret elaborat pel Ministeri d'Agricultura que obliga l'hostaleria a fer servir envasos d'oli etiquetats i d'un sol ús, és a dir, que no es puguin reomplir; un decret que té com a objectiu garantir que els clients de bars i restaurants sàpiguen quin oli estan consumint. Es tracta d’una acció que s’emmarca dins un pla promogut per la unió Europea que vol incentivar el sector de l’Oli que ja s’està aplicant a Itàlia i Portugal, però que ha arribat carregat de controversia a casa nostra. El decret ha entrat en vigor amb l’entrada del 2014 però es preveu que els establiments puguin gastar l'oli adquirit abans de principis d'any fins al 28 de febrer. Amb la imminent posada en marxa d’aquesta nova pràctica avui hem parlat amb els diferents agents implicats per saber com anirà aquest canvi de pràctica i com afectarà a restauradors i a productors.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes