Els membres de Nyandú i Obeses als estudis de La Xarxa

Els membres de Nyandú i Obeses als estudis de La Xarxa

'És Nadal i es desenfrenen totes les passions' o això diuen Obeses. Sigui com sigui, aquest Nadal La Tarda hem volgut estar amb vosaltres i, per això, hem compartit una estona del matí de Nadal amb tots vosaltres. I ho hem fet amb l'ajuda dels nois de Nyandú i Obeses que ens han obsequiat amb la seva música tot presentant les nadales que han compost pel disc 'Altres cançons de Nadal 5'. Cinquena edició d'un dels discs recopilatoris amb més trajectòria a casa nostra que, sota la direcció artística de Miquel Abras, enguany recull les propostes de grups emergents de l'escena musical catalana (com Enric Verdaguer, Els Catarres, BlauMut o la Casa Rusa) i altres artistes consagrats (com Adrià Puntí, La Cobla Principal de la Bisbal o Gossos).

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes