La Paula, la Marina, la Carlota, la Sara i la Irene són la nova generació de fruites

La Paula, la Marina, la Carlota, la Sara i la Irene són la nova generació de fruites

Des de l’any 2000 Macedònia és una de les bandes per a públic familiar més populars del nostre país. Es tracta d’un projecte que perdura en el temps passant de generació en generació i és que ja han passat 10 anys des que va veure la llum el primer disc de les fruites més catalanes: Macedònia. D’aleshores ençà  ja hem conegut tres generacions de fruites… la darrera? La formada per la Paula, la Marina, la Carlota, la Sara i la Irene, que l’estiu del 2011 van ser escollides d’entre 467 nenes de tot el país. Després de vendre més de 6.000 còpies del seu últim disc, 'Desperta', les noies tornen amb un nou treball, 'Flors', una col·lecció de tretze cançons carregades d’optimisme i vitalitat, on no hi és exempta la crítica social ni la denúncia.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes