Quatre dels cinc components de l'Exèrcit d'Islàndia als estudis de La Xarxa Barcelona

Quatre dels cinc components de l'Exèrcit d'Islàndia als estudis de La Xarxa Barcelona

De les cendres de tres bandes egarenques de tall alternatiu neix, a finals de l’any 2009, l'Exèrcit d'Islàndia. Una formació que, fent gala del seu nom, no compta amb armes de destrucció massiva però que arriba amb un bon grapat de cançons a la recàmera, decidita a disparar al més profund de cadascú. Jordi Ibañez, David Amat, Raul Barbero, Rubén Martinez i Núria Jaouen són els peons d’aquest particular exèrcit d'indie-rock amb tocs de folk que ens ha visitat aquesta setmana l'Acústics per presentar-nos el seu primer treball: 'El Regne Mineral'.

1 comentari L’exèrcit d’Islàndia envaeix La Tarda”

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes