El fil 'Un berenar a Ginebra' rememora una entrevista vital per Mercè Rodoreda

El fil 'Un berenar a Ginebra' rememora una entrevista vital per Mercè Rodoreda

"Any 1973, a les darreries del franquisme, la gran autora Mercè Rodoreda coincideix a Ginebra amb el crític literari i editor Josep Maria Castellet i el convida a berenar a casa seva. L’escriptora, certament un personatge recòndit, guardava el secret de tot allò que la concernia, s'havia convertit ella mateixa en secret o, potser, fins i tot, en productora de secrets. Però aquella tarda, estranyament, es va obrí i en va compartí molts". Aquesta és la història que narra Ventura Pons, amb una Vicki Peña magistral, a la pel·lícula 'Un Berenar a Ginebra'.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes